Hye Papa… Ini 10 Ayat Pick Up Line Untuk Tambat Hati Mama…

Kehamilan Yang Indah Dengan Pick Up Line

Beruntunglah isteri yang dikurniakan suami yang baik… yang ambil berat & bertanggungjawab…

Beruntunglah suami yang dikurniakan isteri yang baik & sanggup susah senang bersama…

Masa berdua lepas kahwin tak sama dengan masa kita dah pregnant… hehe…

Bila dah pregnant ni, seorang isteri lagi sayang & rindu kat suami dia walaupun suami dia busuk masam & ada kat sebelah… hehe.. tu normal.. Sebabtu pentingnya ayat pick up line ni untuk suami isteri

Baik, untuk suami yang nak tabat hati isteri… gunalah 10 ayat pick up line ni… best of luck!

#1. Kadang bila penat uruskan rumahtangga seharian, tup tup suami cakap jom dating & makan kat luar, sure berbunga hati isteri. Ingat ya… Bila isteri happy… anak dalam kandungan pun happy..

 

#2. Urutan sangat penting untuk ibu hamil. Tapi make sure carilah tukang urut/cl yang pandai urut ibu hamil. Jangan sesekali bagi sesiapapun urut di bahagian perut mommy yang tengah pregnant.

 

#3. Seorang isteri memang ada perangai ni… walaupun dia tahu dia lemah & tak larat dah pun.. tapi dia akan cuba buat apa saja untuk orang yang dia sayang. Kalau boleh bawalah dia untuk manjakan diri..

 

#4. Seorang isteri yang tengok suaminya sanggup sapu & mop rumah akan terlalu menghargai rasa prihatin suaminya sampai bila bila. & percaya atau tidak, bila tuan simpati dengan isteri seperti ini, dia akan terlalu bersyukur & terus layan tuan sebaiknya.

 

#5. Allah…. indahnya rasa bila suami tanya nak apa apa… walaupun dalam hati & otak teringin nak macam macam.. tapi isteri takkan sanggup nak mintak sebaliknya dia akan cakap… “abang jaga diri elok elok ya.. abang jaga diri.. sayang rindu abang” .

 

 

#6. Kalau suami tanya nak beli barang baby pun isteri dah boleh melompat… apatah lagi kalau tanya sayang nak baju tak…hehe

 

#7. Masa mengandung, isteri akan mengidam lain macam. Besar pahala suami yang ambil tahu & bagi isteri makan. Tahniah tuan!…

 

#8. Moment ni indah.. kerana segalanya bermula dengan solat. Bila suami imamkan solat, mengaji Quran bersama, anak di dalam perut pun turut menyerap aura aura positif.

 

#9. Ni sweet… dalam buku 9bulan10hari, pasangan suami isteri bukan saja oleh baca ilmu sahih & benar tapi boleh menulis pengalaman masa mengandung. Nanti bila anak dah besar boleh tunjuk padanya saat saat indah tuan & isteri berdepan proses kehamilan.

 

#10. Ramai kata suami tak pandai nak meluah dengan kata kata. Tahukah anda.. walaupun payah.. setiap suami perlu tahu meluah rasa sayang & cintanya kepada isteri. Ia boleh merubah secara total life yang tak best kepada best. Tak percaya? cubalah…


Semoga¬†tuan & isteri terus dilimpahkan rezeki.. kasih sayang.. kebahagiaan & kesenangan melimpah ruah. aamiin…

COPYRIGHT@9bulan10hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.