Bila Perasaan & Emosi Isteri Dijaga, Rezeki Mengintai Suami Tanpa Disangka

Ini kisah benar, tentang perkara yang merubah hidup ibu ini.

Assalamualaikum 9bulan10hari… Saya Aiza Amira Ibrahim.

Terbukanya pintu hati saya untuk memiliki buku kehamilan ni bila salah seorang friend fb saya yang selalu sangat share mengenai page “9bulan10hari”.

Terima Kasih banyak banyak sebab telah keluarkan buku yg sangat sangat memberi info pada saya & suami mengenai kehamilan..

Terlalu banyak ilmu yang kami belajar dari mengenai awal kehamilan, sehinggalah proses berpantang walaupun saya sekarang baru je mengandung 4bulan 😄

Rajin jugak saya ulang ulang bace buku tu supaye boleh ingat info2 bermanfaat dalam tu..

Yang paling best suami saya lebih memahami perasaan saya, emosi saya, lebih menjaga hati saya selepas saya bagi die baca buku tu, kami betul2 belajar bagaimana untuk menjadi pasangan, ibu & ayah yang lebih baik untuk anak anak kami nanti..

Siap ade part boleh saya tulis luahan untuk suami, cerita tentang kehamilan untuk certain2 minggu, sronok sangat bile luahkan, suami saya bace pun tergelak2..

Terima Kasih buat penulis kak Nazira, ustaz Don & Dr Noor Fidak atas setiap nasihat yang diberi. Doakan saya supaya dipermudahkan sewaktu proses bersalin untuk anak pertama ni nanti, dan saya doakan juga semoge dipermudahkn urusan bersalin untuk kalian semua.. Amin..

Yang belum dapatkan buku boleh terus pm admin tanpe segan silu hokayyy!!

 

Suami
MasyaALLAH… macam puteri dari kayangan. Semoga adik Amira & suami dilimpahkan rezeki & kasih sayang berpanjangan & kalian terus menjadi ibu ayah terhebat. aamiin

Alhamduillah… tq dear ibu hebat Adik Aiza Amira Ibrahim… Kami seluruh warga #9bulan10hari & lebih 150 orang anak anak yatim mendoakan kebahagiaan, kesejahteraan & rezeki melimpah ruah buat adik sekeluarga & semua pemilik buku 9bulan10hari.

Syukur ya ALLAH… sebenarnya hasil jualan buku ni kami sedekahkannya kepada anak anak yatim, anak anak syurga & mereka yang memerlukan ATAS NAMA ANDA yang membeli buku ini juga. Kita share rezeki.

Alhamdulillah dalam masa yang sama, buku 9bulan10hari hadir dengan misi membantu ramai pasangan suami isteri untuk melalui proses kehamilan, kelahiran, berpantang & penyusuan dengan indah & penuh kasih sayang…

Dengan izin Allah buku ini bukan saja berjaya membantu ramai wanita hamil.. malah ramai ibu2 melahirkan anak tanpa koyak tanpa jahit… melalui proses berpantang dengan penuh ketenangan… menyusukan anak sampai anak pun terlentang kekenyangan disebabkan susu ibu melimpah ruah…
Allah Maha Kuasa… Bila kita buat apa yang Dia suka.. insyaALLAH segalanya dimudahkan…

Disebabkan itulah lahirnya buku 9bulan10hari, yang ada kupasan tentang ilmu mudah hamil dan melahirkan dengan mudah dari 3 elemen penting membantu para suami isteri.

✔ ILMU ISLAM – Panel Islam, Ustaz Don Daniyal
✔ ILMU PERUBATAN MODERN – Panel Perubatan Pakar O&G, Doktor Fidak
✔ ILMU PERBIDANAN CARA KAMPUNG – Panel Pakar Bidan, Tok Puan

 

Suami
Dan ramai suami yang hadiahkan sendiri naskah ini buat isteri agar sama sama melalui kehidupan sebagai ibu & ayah yang terbaik,

 

APA YANG ADA DALAM BUKU 9BULAN10HARI?

KISAH RASULULLAH SAW DI DALAM KANDUNGAN IBUNYA – Kita sentiasa lupa benda yang paling basic dalam Islam, apa yang kita patut jadikan sebagai contoh. Ada coretan tentang peristiwa setiap bulan dari bulan pertama sehingga ke-9 Rasulullah di dalam kandungan ibunya – Siti Aminah.

MEMBETULKAN YANG SALAH – Untuk bergelar ibu ayah, kita perlu tahu siapa kita dan perlu berubah jika ia memberi kesan tidak elok buat kandungan. Checklist di dalam buku ini amat penting buat bakal ibu & ayah agar dimudahkan proses kehamilan.

PERANAN BUAT SUAMI – Ini penting. Perkembanagn ibu & bayi banyak bergantung kepada siapa & bagaimana suaminya melayan isteri ketika hamil. Ramai suami terlepas pandang tips ni & finally ia sangat beri impak negatif kepada isteri & anak. Semua tips penting ini dalam buku 9bulan10hari.

TIMING DAN POSISI UNTUK DAPAT ANAK – Khas kompilasi TIPS untuk mudah hamil 2017 yang best dan unik yang mudah follow. Kepada yang lama dah mencuba tetapi tiada rezeki lagi, ini boleh membantu sangat. Ramai yang tak share TIPS ni.

APA PERLU AMALKAN & APA PERLU ELAKKAN? – Ramai salah anggap bahawa untuk mengandung, waktu ‘bersama’ itu yang menentukan hamil atau tidak. Tahukah… ada beratus tips lagi yang seorang bakal ibu & ayah yang perlu ambil tahu sebelum merancang kehamilan?. Semua tips ini di dalam buku 9bulan10hari.

KOMPILASI DOA-DOA – Doa buat bakal ibu.. ibu hamil & menambahkan susu dah tersedia di dalam buku 9bulan10hari. Tak perlu buka Quran untuk cari surah pilihan tersebut. Menariknya, kandungan Quran ini hadir bersama terjemahan… khusus untuk memudahkan proses kehamilan dan kelahiran. Sis Cuma perlu buka dan baca. Mudah kan?

TANDA KEHAMILAN vs PENYAKIT – Kadang-kadang kita ada tanda kehamilan. Perut semakin membesar… loya & muntah sentiasa, ingatkan dah hamil rupanya tak…ada CYST, FIBROID atau lain-lain. Kalau ada penyakit-penyakit ni, ia boleh menyebabkan keguguran. Kupasan detail mengenai ini dalam buku 9bulan10hari.

TIPS MENGAWAL EMOSI – Disertakan sekali kupasan dari Ustaz mengenai kisah Rasulullah SAW tentang emosi wanita. InsyAllah suami akan lebih memahami. Selain itu, pesanan buat bakal bapa di dalam buku ini akan memberi gambaran dan persediaan jelas buat suami.

CHECKLIST – Yang first time pregnant, memang tak pasti apa yang patut kita standby, apa yang kita patut bawak ke hospital. Checklist lengkap disediakan dalam tu. Disertakan senarai lengkap seperti membawa Power Bank, Kain Pelikat suami dan lain-lain. Panjang jugak senarai tu.

ADA VIDEO SKALI – Buku yang sangat unik, dipakejkan sekali dengan video nasihat dari Ustaz Don, Doktor FIdak, Nazira (saya) dan Tok Puan Jusoh. Video ini juga sudah membantu ramai ibu-ibu untuk mudah hamil.

Dan ini teasernya… mengenai gambaran apa ada di dalam buku & dokumentari exclusive ini…

HARGA PROMOSI : RM89
HARGA PROMOSI : RM89
HARGA PROMOSI : RM89

Postage RM7.30 untuk semenanjung dan RM11.90 untuk Sabah Sarawak.

CARA 1
Kepada yang pandai guna online banking. Boleh tekan link dibawah ni.
1. http://shop.avana.asia/10421/checkout?product=31223
2. Tekan Login, masukkan details.
3. Pilih AVApay. Buat bayaran online guna mana-mana online banking.
4. Dan terus tunggu buku tu sampai di tangan dengan penuh surprise.

CARA 2
Kepada yang ingin membuat pembayaran melalui :
✔ Online Transfer
✔ ATM Transfer
✔ Bank in dalam Cash Deposit Machine (CDM)

ke account

MAYBANK
AWESOME MOM ENTERPRISE
564306236188

SITI J, sedia membantu untuk key in maklumat anda di dalam system kami…

Tekan link dibawah, untuk whatsapp kami terus.
www.wasap.my/60172445451
www.wasap.my/60172445451
www.wasap.my/60172445451

Ataupun boleh komen PM dibawah. Kami akan assist dari message sis secepat mungkin.

P/S : Tag post ini kepada bakal ibu & ayah yang tuan/puan kenal. InsyaALLAH kita cuba bantu mereka.
JANGAN RISAU PEMBELIAN BUKU 9BULAN10HARI BOLEH DAPAT CLAIM BALIK DARI INCOME TAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.